Today.ua

ТОП-3 породи кішок для ледачих господарів

Деякі породи кішок грайливі тільки в маленькому віці, а стаючи старшими, найкращим заняттям для них стає сон. Ледачих порід серед котів чимало, тому якщо у вас спокійний темперамент і самі ви любитель велику кількість часу проводити вдома, тоді представлені породи вас точно зацікавлять. Від природи у них неспішний темперамент і якщо давати їм висипатися, тоді решту часу ці котики будуть радувати вас своєю увагою та ласкою.

Британська короткошерста порода

Британці дуже ліниві коти. Їм абсолютно без різниці, пропадаєте ви цілими днями на роботі, чи лежите вдома на дивані. Улюблене місце в квартирі для них - це підлога. Не заважайте вашому коту відпочивати, при цьому можете, проходячи повз, погладити його, але якщо тварина не в настрої, тоді просто займіться своїми справами. Особливого догляду за собою коти британці не вимагають, тому не бійтеся занадто багато часу витрачати на їх виховання.

Селкірк рекс

Цю породу котів можна по праву називати найбільш ледачою. Активним людям така кішка точно не підійде. Селкірк рекс може годинами спати поруч з людиною, дозволяючи себе гладити. Коти цієї породи в міру емоційні і ніколи не будуть набридати господарям своєю увагою. Але якщо ви захочете поспілкуватися з вихованцем, то він з радістю помурчить з вами, видаючи різні смішні звуки. Сім'я для цієї породи понад усе.

Шартрез

Головними рисами цих кішок є спокій і любов до самотності. Сон для цих тварин на першому місці, тому все решта їх не хвилює. Шартрези поважають всіх членів сім'ї, їх особистий простір і час. Тому якщо ви теж любите побути на самоті і настирлива увага вам ні до чого, тоді зверніть увагу на цю породу. Ці коти неконфліктні, привітні і дуже розумні.

Раніше повідомлялося, які породи котів добре ладнають з собаками і уживаються з іншими тваринами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ