Today.ua

Тіна Кароль поділилася сімейним рецептом сирної паски

Українська співачка Тіна Кароль поділилася сімейним рецептом приготування сирної паски, який їй передала її мама. На своїй сторінці у Facebook зірка опублікувала архівне фото з сином Веніаміном і докладно розповіла, як приготувати смачну сирну паску з додаванням горіхів і сухофруктів.

Для приготування сирної паски від Тіни Кароль вам знадобиться: 1 кг сиру, 1 склянка вершків 10% жирності, 5 яєць, 2 склянки цукру, 1 пачка вершкового масла; 100 г родзинок (краще світлих), волоських горіхів, цукатів, 1 пакетик ванільного цукру, цедра 1 лимона.

"Відокремте жовтки від білків і збийте, додайте вершки і доведіть до кипіння в каструлі з товстим дном, постійно помішуючи. Поки маса охолоджується, обсмажте горіхи на сухій сковороді, а родзинки вимийте і висушіть. Натріть цедру одного лимона. У масу, яка охолола, покладіть сир, вершкове масло і ретельно розітріть. Потім додайте родзинки, цукати, горіхи, лимонну цедру і ванільний цукор, добре перемішайте. Суміш викладіть у форму для паски на два шари вологої марлі і поставте в холодильник під прес на 12 годин. Готову паску можна прикрасити цукатами, глазур'ю, посипками", - поділилася артистка.

Раніше Тіна Кароль показала свій город, який вона розбила на своїй ділянці в селі Зазим'я. Співачка розповіла любов до садівництва, особливо, до вирощування троянд. Вона похвалилася крапельною системою поливу, завдяки якій на її ділянці все росте дуже швидко.

Today.ua повідомляв, що Тіна Кароль поділилася знімком татуювання зі своїм зображенням, яке зробила одна з її відданих шанувальниць. Тіна мала вже звикнути до таких проявів уваги до себе з боку фанатів, і не надавати цьому особливого значення, але вона, як і багато років тому, цінує все, що для неї роблять люди, які люблять її творчість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ