Today.ua

Тест на уважність: на фото сховалася пташка, але знайти її не так просто

На фото зверху, серед квітучого саду, сховалася найменша пташка у світі - колібрі. Її розміри не перевищують 5 см в довжину, а за вагою пташка важить не більше 4 г. Спробуйте сконцентруватися на зображенні і знайти колібрі. Ви не будете обмежені в часі, адже завдання не з простих.

У світі існує понад 350 відомих видів колібрі, які відрізняються за кольором і вагою. Найменші з них важать близько 2 г, але є і "гіганти" до 20 г. Найбільш відмінна риса багатьох видів колібрі — це те, як швидко вони махають крилами. Багато видів ляскають крилами з частотою близько 50-80 ударів в секунду, що робить їх розмитими для людського ока.

Дамо підказку. Вам потрібно відшукати колібрі зеленого кольору. Птах сховався десь у листі, тому його забарвлення зливається з навколишнім середовищем. Якщо у вас все-таки не виходить самостійно знайти колібрі, погляньте на зображення нижче.

Пташка причаїлася в нижньому лівому кутку. Якщо вам вдалося впоратися із завданням без підказок, ми вас вітаємо! Ваш рівень уважності і концентрації досить високий.

Не засмучуйтеся, якщо вам не вдалося впоратися із завданням швидко. Продовжуйте тренувати свій мозок, вирішуючи подібні тести. Пропонуємо вам розглянути ще одну картинку і знайти кота на дереві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ