Today.ua

Син Зеленського перехворів коронавірусом: що відомо

Президент України Володимир Зеленський під час поїздки до Миколаєва зізнався, що його 7-річний син Кирило перехворів коронавірусом в той час, коли хворіла дружина Олена Зеленська. Ця інформація трималася в секреті, і навіть в прес-службі ОПУ повідомляли про негативні тестах на COVID-19 у дітей глави держави.

Спілкуючись з місцевими жителями Миколаївщини, президент зізнався, що його дружина і син лікувалися одночасно в одній медустанові. Відомо, що це київська лікарня "Феофанія".

"Коронавірус це не просто зараза. Захворіли, до речі, моя дружина і син, вони лікувалися разом", - сказав Зеленський.

Президент зазначив, що діти переносять COVID-19 легше, ніж дорослі. У той же час у дорослих, навіть молодих і здорових, цей вірус протікає у важкій формі. Зеленський побажав усім здоров'я і берегти себе, адже зараз епідемія на піку, і захворіти стало ще легше, ніж пару місяців тому.

"Тому я всім бажаю здоров'я і бути дуже обережними. Особливо зараз, коли люди перестали в принципі дотримуватися карантинних заходів. Повірте, ніхто не боїться, не розуміє, наскільки це важко, поки хтось з рідних не захворіє", - закликав президент.


Як відомо, дружина президента Олена Зеленська перенесла коронавірус в гострій формі. Майже три тижні вона перебувала в лікарні на ізоляції і не бачилася з чоловіком і дітьми.

Нагадаємо, в Мережі ходили чутки, що Олена Зеленська була абсолютно здорова і ніякого зараження COVID-19 у неї не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ