Today.ua

“Свати“ повертаються: головний герой серіалу розкрив подробиці сьомого сезону

Виконавець однієї з головних ролей в серіалі "Свати" Федір Добронравов (Іван Будько) повідомив радісну новину для своїх шанувальників. Актор розповів, що команді одіозного серіалу залишається відзняти кілька сцен на завершення сьомого сезону. Зйомки заплановані на січень-лютий і літо 2020 року.

"Там дуже багато всякого прекрасного і всякого несподіваного. Все буде відмінно!" — заявив Добронравов, не ставши розкривати подробиць.

Федір Добронравов додав також, що він розуміє, чому серіал "Свати" так полюбився народу. За його словами, у фільмі немає нічого, крім добра. Ніякої політики і крові, від якої вже всі втомилися.

За інформацією ЗМІ, сюжет нового сезону "Сватів" охопить період у п'ять років. На долю героїв випаде багато пригод. Зокрема, вони перенесуться в XIX століття.

Зйомки сьомого сезону почалися ще в 2017 році. Вони проходили в Грузії і Білорусії. Знімальний процес був зупинений після того, як стало відомо про заборону акторам ситкому в'їзджати в Україну через схвалення ними агресії Росії проти України та відвідування окупованого півострова. Навесні поточного року заборона була знята. Однак, деякі актори відмовилися від участі в новому сезоні.

Зокрема, серіал залишив актор Микола Добринін, який грає одного з головних персонажів Мітяя, а також з проекту пішли ще дві зірки — Анна Кошмал (Женя) і Людмила Артем'єва (Ольга).

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що серіал "Свати" збираються перейменувати. Сьомий сезон серіалу вийде під новою назвою "Золовка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ