Today.ua

Стало відомо, що Ілон Маск відправив у космос

Мільярдер Ілон Маск відправив у космос свою улюблену іграшку. Відзначається, що подорож із Землі на Міжнародну космічну станцію (МКС) зробила плюшева іграшка Маска у вигляді маленької планети. Відомо, що іграшка Ілона Маска вирушила в дорогу на безпілотному американському кораблі Dragon-2 і з канадським астронавтом Давидом Сен-Жаком на пілотований космічний корабель "Союз МС-11". На кораблі Dragon-2 компанію плюшевій іграшці Ілона Маска склав манекен на ім’я Ріплі, до речі, названий на честь героїні фантастичного фільму "Чужий".

Виявляється, у іграшки Ілона Маска була важлива місія. Вона представляла з себе "високотехнологічний індикатор невагомості". Фотографіями незвичайної іграшки в космосі поділився канадський астронавт Сен-Жак, опублікувавши їх на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="46779,46780"]

Як вже писаи Today.ua, Ілон Маск, мільярдер, засновник Tesla та SpaceX, заявив, що 14 березня 2019 року в Лос-Анжелесі відбудеться презентація нового кроссовера компанії Tesla Model Y. Ілон Маск також повідомив, що ця модель буде коштувати на десять відсотків дорожче, ніж електромобіль Tesla Model 3.

Раніше повідомлялося, що компанія Ілона Маска SpaceX обрала першого туриста космосу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ