Соковиті курячі відбивні з хрусткою скоринкою: як приготувати смачну паніровку з трьох інгредієнтів

Автор: Лобанова Єлизавета

Відбивні - найпопулярніша м'ясна страва, яку готують переважно зі свинини чи курячого філе. Найсмачніші відбивні виходять у клярі. Готується кляр, як правило, з яєць та борошна, але можна зробити і більш пікантну паніровку. Записуйте рецепт, і порадуйте своїх близьких на обід або вечерю хрусткими курячими відбивними.

Соковиті курячі відбивні з хрусткою скоринкою: як приготувати смачну паніровку з трьох інгредієнтів - today.ua

Курячі відбивні в хрумкій паніровці

Інгредієнти:

  • філе куряче - 2 шт;
  • яйця – 3 шт;
  • борошно - 100 г;
  • пармезан - 100 г;
  • часник – 4 зубчики;
  • розмарин - 1 гілочка;
  • сіль, перець, копчена паприка;
  • зелень;
  • панірувальні сухарі.

Соковиті курячі відбивні з хрусткою скоринкою: як приготувати смачну паніровку з трьох інгредієнтів

Філе поріжте на частини. Відбийте м'ясо під плівкою, як завжди на відбивні.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Яйця збийте виделкою до однорідності та додайте часник.

Окремо змішайте борошно із щіпкою солі, перцем та паприкою.

Потім в окремій тарілці змішайте панірувальні сухарі, зелень та пармезан. Це і буде наша паніровка.

Починаємо смажити відбивні. Філе спочатку обваляйте у борошні, потім – у яйцях, а наостанок – у сухарях.

Викладіть відбивні на розігріту сковороду. Смажимо на середньому вогні до готовності з обох боків.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, який інгредієнт потрібно додати у фарш, щоб котлети вийшли пишними та соковитими.

Головне