Відбивні - найпопулярніша м'ясна страва, яку готують переважно зі свинини чи курячого філе. Найсмачніші відбивні виходять у клярі. Готується кляр, як правило, з яєць та борошна, але можна зробити і більш пікантну паніровку. Записуйте рецепт, і порадуйте своїх близьких на обід або вечерю хрусткими курячими відбивними.
Курячі відбивні в хрумкій паніровці
Інгредієнти:
- філе куряче - 2 шт;
- яйця – 3 шт;
- борошно - 100 г;
- пармезан - 100 г;
- часник – 4 зубчики;
- розмарин - 1 гілочка;
- сіль, перець, копчена паприка;
- зелень;
- панірувальні сухарі.
Філе поріжте на частини. Відбийте м'ясо під плівкою, як завжди на відбивні.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Яйця збийте виделкою до однорідності та додайте часник.
Окремо змішайте борошно із щіпкою солі, перцем та паприкою.
Потім в окремій тарілці змішайте панірувальні сухарі, зелень та пармезан. Це і буде наша паніровка.
Починаємо смажити відбивні. Філе спочатку обваляйте у борошні, потім – у яйцях, а наостанок – у сухарях.
Викладіть відбивні на розігріту сковороду. Смажимо на середньому вогні до готовності з обох боків.
Смачного!
Раніше повідомлялося, який інгредієнт потрібно додати у фарш, щоб котлети вийшли пишними та соковитими.