Today.ua

Софія Ротару тяжко захворіла: оприлюднено діагноз

Відома співачка Софія Ротару з молодості хворіє на туберкульоз і час від часу проходить хіміотерапію. Зараз стан здоров'я 71-річної артистки погіршився. У ЗМІ з'явилася інформація, що співачка скасувала всі концерти і намагається уникати появи на публіці.

Як відомо, страшний діагноз Ротару поставили, коли їй було всього 27 років. Тоді співачці вдалося вилікуватися від смертельної хвороби, але через багато років туберкульоз до неї повернувся.

Нещодавно в мережі з'явилося фото, на якому Софія Ротару виглядає хворою і втомленою. На фотографії співачку практично не впізнати. Вона одягнена в чорний одяг, на голові хустка, а на обличчі темні окуляри.

Нагадаємо, влітку 2018 року Софія Ротару потрапила в лікарню – їй стало погано прямо під час концерту в Уфі (РФ). Артистка знепритомніла на сцені через різкий стрибок тиску. Прийшовши до тями, вона навіть на деякий час втратила пам'ять. За словами лікарів, у артистки трапилася ішемічна атака. Також у неї діагностували множинні осередки старих інсультів.

Раніше близький друг Юлії Началової, телеведучий Єгор Іващенко, розповів журналістам, що його подруга лікувалася від раку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ