Today.ua

Смачно, ніжно і корисно: як приготувати вегетаріанські котлети з брокколі

Котлети з брокколі — це не тільки смачна та ситна, а ще й дуже корисна страва. Такий варіант обіду оцінять як вегетаріанці, так і м'ясоїди, адже котлети виходять дуже ніжними та поживними.

Для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:

Як приготувати котлети з брокколі: покроковий рецепт

Спочатку промийте брокколі під проточною водою, а потім дрібно наріжте. Блендер використовувати не варто, інакше суміш для котлет буде надо рідкою.

Цибулю дрібно наріжте в додайте до броколі.

Також додайте до суміші яйця та манку, перемішайте, додайте трохи солі. Додайте борошно, ще раз ретельно перемішайте та залиште на 20 хвилин.

Сформуйте з отриманої маси невеликі кульки і викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером, який попередньо треба змастити рослинною олією. Надайте котлетам пласкої форми і поставьте в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікайте протягом 30 хвилин — по 15 хвилин з кожного боку.

Якщо ви хочете, щоб ваші котлети підрум'янилися з двох боків, через 15 хвилин після початку запікання, переверніть їх.

Нагадаємо, раніше ми розповіли рецепт вітамінного салату з редису і зелені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ