Голубці можна приготувати одним дуже нестандартним способом, який дуже сподобається тим, хто не хоче довго возитися з капустою. У цьому рецепті капусти немає взагалі. Звичним голубцям така страва нічим не поступається. Апетитна начинка, соковите м'ясо та смачний соус...Представляємо вам нестандартну варіацію на тему голубців, яка не може не сподобатися любителям смачної їжі.
Рецепт голубців без капусти
Інгредієнти:
- Борошно — 400 гр.;
- Фарш — 500 гр.;
- Рослинна олія — 2 ст. л.;
- Гречка — 80 гр.;
- Цибуля — 3 шт.;
- Морква — 2 шт.;
- Помідор — 1 шт.;
- Томатна паста — 1 ст. л.;
- Петрушка — 1 пучок;
- Сіль за смаком;
- Паприка за смаком;
- Перець за смаком.
Для початку замішуємо тісто, як на пельмені. Це буде "оболонка" наших голубців, замість капусти. Для тіста беремо борошно, дрібку солі, воду і рослинну олію. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо.
Потім готуємо начинку: попередньо варимо гречку, змішуємо її з фаршем, додаємо туди ж нарізану цибулину, сіль за смаком, подрібнений пучок петрушки, паприку і перець.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Розкатуємо тонко підготовлене тісто, розрізаючи його на квадратики. Кладемо в центр кожного квадратика фарш і акуратно формуємо наші голубці.
Беремо сковороду, наливаємо туди олію і смажимо 3-4 хвилини натерту на крупній тертці моркву з двома дрібно порізаними цибулинами. Додаємо до овочів томатну пасту і нарізаний кубиками помідор. Зверху викладаємо голубці і залишаємо тушкувати страву на сковороді протягом 30 хвилин. Кожен голубчик попередньо змащуємо олією.
Коли страва буде готова, викладіть голубці на тарілку, зверху поливши підливою з овочів. При бажанні можна додати сметану і зелень.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати смачні голубці з куркою і грибами в пекінській капусті.