Today.ua

“Слуги“ Коломойського ініціювали відставку Гончарука: як проголосувала партія

В партії "Слуга народу" ініціювали голосування за оголошення недовіри прем'єр-міністру України Олексію Гончаруку. Зокрема, ініціаторами голосування виступили "депутати Ігоря Коломойського" Максим Бужанський та Олександр Дубінський.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що напередодні відбулося сигнальне голосування на засіданні парламентської фракції, де група "депутатів Коломойського" пропонувала оголосити недовіру Гончаруку. Для цього Бужанський і Дубінський просили провести "сигнальне" голосування. Однак цю ініціативу підтримали лише 10 осіб зі "Слуги народу".

"Всі голоси пов'язані з однією і тією ж групою", - додав Арахамія, натякаючи на "групу депутатів Коломойського".

Таким чином він дав зрозуміти, що наразі не йде мова про відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Як відомо, на тлі оприлюднених розмов Гончарука з посадовцями прем'єр-міністр записав відеозвернення до українців.

"Останнім часом проти мене особисто і проти уряду розгорнулися масовані медіа-атаки в соціальних мережах та засобах масової інформації. Це свідчить про те, що наша команда - на правильному шляху", - запевнив Гончарук.

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, в свою чергу, пояснив, що якщо ті розмови, які "злили" в інтернет, є справжніми, то цією справою має зайнятися СБУ.

Нагадаємо, на записі розмови прем’єра з посадовцями можна почути, як вони вирішують “по-простому” пояснити президенту України Володимиру Зеленському економічну ситуацію в країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ