Today.ua

“Скакав як скажений гібон“: ветеран АТО публічно розніс Луценка

Генеральний прокурор Юрій Луценко урочисто повідомив на своїй сторінці в Facebook про вручення підозр скандальним суддям Окружного адмінсуду Києва, запис розмов яких нещодавно оприлюднило НАБУ. При цьому генпрокурор переможно спитав, чи готовий хтось із "скунсів", які розганяли зраду, вибачитися перед ним. У відповідь на таку заяву учасник АТО і волонтер Родіон Шовкошитний в коментарях відповів, що Луценко сам "як скажений гібон, скакав по постам "скунсів", не помічаючи їх злочинів".

У коментарях до цієї публікації Шовкошитний пригрозив пробити Луценка між очей за його висловлювання. До нього приєдналися й інші користувачі.

"Вже Геращенко колись вимагав вибачень) ви там всі такі покоцані? Твої поци впритул не помічали складу злочину ще вчора! Сам ти вчора, як скажений гібон, скакав по постам "скунсів", і пізд*в, що всі брешуть, і тільки після резонансу і акцій, склад злочину нарешті з'явився! Але ок) Давай я вибачусь за всіх. Тільки ти не ховайся. Виходь до людей :) минулого разу не вийшов до мене, а я до тебе додому аж приїхав. На роботу приходив. Вийди ж, не ховайся, я тобі між очей вибачусь разок", - написав АТОшник.

Нагадуємо, 26 липня керівник Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк заявив, що прокуратура в рамках розслідування кримінального провадження по справах Майдану підготувала повідомлення про підозру двом керівникам і двом суддям Окружного адміністративного суду м. Києва за фактами втручання в діяльність Вищої кваліфікаційної комісії суддів (ВККС) і організації прийняття завідомо неправосудних рішень.

Раніше повідомлялося, що Генерального прокурора Юрія Луценка звинуватили в незаконному втручанні в справу про купівлю бракованих бронежилетів, які він, з незрозумілих причин, відправив на повторну експертизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ