Шурпа з яловичиною: секретний спосіб приготування м'якого м'яса

Автор: Анастасия Березовская

Пропонуємо вам приготувати суп тюркських народів – шурпу з яловичиною. Весь процес приготування дуже простий і не вимагає ніяких особливих кулінарних навичок. У результаті м'ясо виходить соковитим та м'яким.

Шурпа з яловичиною: секретний спосіб приготування м'якого м'яса - today.ua

Готувати можна в широкій каструлі з товстим дном, тоді м'ясо можна обсмажити прямо в ній, щоб не забруднити сковороду. Або спочатку обсмажити м'ясо на сковороді, а потім перекласти в каструлю.

Шурпа з яловичиною - рецепт

Інгредієнти:

  • 500 г яловичих реберець і м'яса без кістки
  • 1 ст. л. олії авокадо (або будь-якої рослинної)
  • 3 л води
  • цибулина
  • 2 моркви
  • 2 болгарських перцю
  • 2 середні помідори
  • 10 маленьких картоплин
  • великий гострий перець
  • 1 ч. л. порошку коріандру
  • 1 ст. л. універсальної приправи
  • сіль та чорний перець за смаком
  • свіжа кінза

Шурпа з яловичиною: секретний спосіб приготування м'якого м'яса

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Спосіб приготування:

  1. Овочі нарізати на кубики, картоплю добре вимити.
  2. М'ясо нарізаємо на середні шматочки та обсмажуємо з кожного боку до золотистої скоринки. Додаємо воду та цілу цибулину. Готуємо протягом 1,5 години на середньому вогні.
  3. Додаємо в каструлю картоплю та варимо ще 10 хвилин.
  4. Після цього додаємо моркву та болгарський перець і готуємо ще 5 хвилин.
  5. Як тільки овочі стануть м'якими, додаємо помідори, гострий перець та приправи. Готуємо суп 5 хвилин.
  6. Дрібно нарізаємо кінзу і прикрашаємо тарілки під час подачі.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от KERRY’S FOOD BLOG (@karisha_recipes)

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Пропонуємо закатати на зиму овочеву заправку для борщу з томатами та буряками. Рецепт простої заготівлі, без якої не обійтися в холодну пору року.

Головне