Today.ua

“Никайте телефони під стіл“: Притула звернувся з порадою до новообраних нардепів

Відомий шоумен, телеведучий і кандидат у нардепи від партії "Голос" Сергій Притула звернувся до новообраних депутатів, які 29 серпня провели своє перше засідання в стінах Верховної Ради. У першу чергу він привітав колег з партії "Голос" з прийняттям присяги, а також дав пораду всім іншим парламентаріям трохи "никати" телефони під стіл, тому що "аж соромно".

"Наша фракція маленька, але амбітна. І, головне, професійна. Так само, як наші партійці не цуралися йти до виборця в передвиборчий період, так і після обрання законотворцями вони залишаються відкритими до діалогу з громадянами", - зазначив Притула.

Крім того, враховуючи те, що соцмережі за останні кілька років стали істотним і оперативним комунікатором, Притула оприлюднив повний перелік депутатів "Голосу" і їх контактів в Facebook.

Нагадуємо, Сергій Притула зізнався, що шкодує, що не потрапив у парламент. При цьому, його політична діяльність не завершується і він збирається балотуватися на місцевих виборах.

Як відомо, за результатами позачергових виборів до Верховної Ради, партія "Голос" Святослава Вакарчука отримала 20 місць в парламенті: 17 — за списком, 3 — по мажоритарці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ