Шоколадний бісквіт без борошна: як приготувати смачний десерт за 20 хвилин

Автор: Лобанова Єлизавета

Великдень вже позаду, а значить усі ще доїдають паски, і у господинь буде час пару днів відпочити від плити. Але вже зовсім скоро доведеться знову придумувати якісь десерти для своєї сім'ї. Якщо ви вважаєте, що випічка завжди забирає багато часу, то це не так. Представляємо до вашої уваги рецепт шоколадного бісквіта, який складається всього з трьох інгредієнтів. Приготувати цю просту страву можна за 20-30 хвилин.

Шоколадний бісквіт без борошна: як приготувати смачний десерт за 20 хвилин - today.ua

Рецепт шоколадного бісквіта без борошна

Інгредієнти:

  • Яйця — 6 шт
  • Цукор — 150 гр.
  • Какао — 50 гр.

Для початку відокремлюємо жовтки від білків у різні ємності.

Починаємо збивати міксером жовтки, поступово всипаючи 70 гр. цукру. Коли маса буде густою, відставляємо білки у сторону.

Шоколадний бісквіт без борошна: як приготувати смачний десерт за 20 хвилин

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Тепер беремо миску з жовтками, всипаємо цукор, що залишився, і теж збиваємо міксером, але не довго. Потім просіваємо в жовтки з цукром какао. Від смаку какао залежатиме смак бісквіта, тому вибирайте якісний продукт. Перемішуємо ложкою какао, а потім збиваємо ще міксером до однорідної маси.

Поступово вливаємо наші білки в шоколадно-яєчну масу і ретельно перемішуємо дерев'яною або силіконовою лопаткою. Тісто по густоті має вийти як на оладки.

Тепер беремо будь-яку форму, застеляємо її папером для випічки і ставимо наш шоколадний бісквіт в духовку розігріту до 180 градусів на 25-30 хвилин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше ми ділилися рецептом шоколадно-бананового торта без випічки, який можна приготувати за 15 хвилин.