Today.ua

Ще один кандидат знімає свою кандидатуру на користь Гриценка

Лідер партії "Народний контроль", кандидат у президенти України Дмитро Добродомов вирішив подати до ЦВК заяву про відмову балотуватися на пост президента України. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши фотографію ще з одним кандидатом у президенти Анатолієм Гриценко, на користь якого він знімає свою кандидатуру.

 

Позафракційний нардеп нинішнього скликання Дмитро Добродомов подав документи до ЦВК 23 січня. Напередодні, 22 січня, партія "Народний контроль" ухвалила рішення про висунення Дмитра Добродомова кандидатом в президенти.

Сьогодні, 7 березня, ще один кандидат у президенти, генерал-полковник Ігор Смешко  заявив, що не об’єднається з Анатолієм Гриценком, бо той виступає з диктаторськими поглядами, а не з демократичними.

Нагадаємо, 4 березня лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий відмовився від участі у президентських виборах  на користь лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Як повідомлялося, кандидат у президенти Анатолій Гриценко веде переговори з іншими кандидатами щодо об’єднання зусиль на майбутніх виборах. Ті кандидати, які подадуть заяву в ЦВК про відмову балотуватися на пост президента України до 7 березня, будуть виключені з бюлетеня. Остаточний перелік кандидатів у президенти ЦВК оголосить 8 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ