Сало в розсолі: простий рецепт пікантної закуски

Автор: Оксана Житнюк

Сало - найпопулярніша в Україні закуска, і рецептів її приготування сьогодні існує величезна кількість. Сьогодні ми розповімо, як швидко приготувати смачне та пікантне сало в розсолі.

Сало в розсолі: простий рецепт пікантної закуски - today.ua

Для початку необхідно приготувати розсіл і визначитися з посудом, в якому буде зберігатись сало.

Краще за все для цих цілей підійде скляна літрова банка. Туди поміститься близько 5-6 середніх шматочків сала. Якщо потрібно засолити більше, візьміть баночку ширше.

В чайнику закип'ятіть воду, дочекайтесь, поки вона охолоне і перелийте її в банку. Додайте в воду чорний перець горошком (тільки не запашний) та один лавровий лист. Також в банку треба покласти часник. Розділіть його на зубчики, почистіть та розріжте кожен зубчик навпіл (вздовж). Не забудьте додати в банку сіль. Її потрібно опустити в теплу воду в пропорції 2 ст. л. солі на 1 літр води. Також можна додати трохи хрону.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Сало наріжте на середні шматочки і покладіть в банку з теплим розсолом. Залиште до повного охолодження, а потім поставте в холодильник. Таким способом сало буде солитися протягом 1-2 днів.

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як приготувати сало в духовці.

Головне