Today.ua

Сало в духовці: пікантний рецепт ніжної закуски

Сало, приготовлене в духовці, буде відрізнятися ніжним смаком і ароматом. Для початку потрібно вибрати на базарі якісне сало, а потім приготувати його за нашим рецептом. Ваші гості будуть приємно здивовані, коли побачать на столі цю пікантну закуску.

Рецепт копченого сала в духовці

Інгредієнти:

Беремо сире м'ясо і ріжемо його тонкими смужками. Краще брати ту частину свинини, де є жир, або змішувати м'ясо з салом.

Цибулю і часник дрібно нарізаємо, або натираємо на терці. Беремо м'ясо і добре обвалюємо його в часниковій суміші, натираємо сіллю і перцем. Заливаємо м'ясо соєвим соусом і ставимо в холодильник на 12 годин.

Кладемо м'ясо на деко, загорнувши його у фольгу. Ставимо страву на 1,5 години в духовку на температуру 180 градусів.

Дістаємо сало з духовки, тонко нарізаємо його і подаємо до столу в якості закуски. Можна приготувати бутерброди з салом, прикрасивши їх гілочками зелені і зубчиками часнику.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як правильно вибрати сало, орієнтуючись на його смак, колір і запах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ