Сало - корисний і ситний продукт, який може стати одним з інгредієнтів вашого сніданку. Якщо ви роздумуєте, що приготувати для своєї сім'ї, тоді яєчня з салом стане відмінною альтернативою будь-яким рецептам. Цю ситну і просту страву можна приготувати за 10 хвилин з тих продуктів, які є у вашому холодильнику.
Для приготування яєчні з салом вам знадобиться 3-4 шматочка сала без прожилок, два великих курячих яйця, половина невеликої ріпчастої цибулі, трохи меленого чорного перцю та сухий часник.
Спочатку наріжте маленькими кубиками сало і обсмажте його до стану шкварок на сковорідці. Коли сало добре просмажиться і пустить багато жиру, додайте дрібно нарізану цибулю, обсмажте все разом до прозорого стану і залийте яйцями. Зверху приправте омлет чорним перцем і трошки сухим часником.
Якщо ви любите просмажений жовток — накрийте яєчню з салом кришкою і нехай вона на маленькому вогні постоїть ще хвилин 7. Якщо ви збивали яйця, як на омлет, тоді 3-4 хвилини буде цілком достатньо, щоб страва була готова.
Подавайте яйця з тостами, свіжими овочами та зеленню. Приємного апетиту!
Раніше повідомлялося, як приготувати пікантну закуску з сала і прянощів до великоднього столу.