Today.ua

Сайт ПриватБанку увійшов до десятки найпопулярніших ресурсів в Україні

За підсумками січня поточного року, сайт ПриватБанку увійшов до десятки найбільш відвідуваних українських сайтів, посівши почесне сьоме місце у рейтингу.

До трійки лідерів потрапили Google, YouTube, а також соцмережа Facebook. Рейтинг склала та оприлюднила Інтернет Асоціація України (ІнАУ).

За результатами дослідження, українці також часто користуються ресурсами ukr.net, OLX та сайтами "Вконтакте" та "Яндекс", які вже кілька років перебувають під забороною в Україні.

У 2018 році сайт ПриватБанку увійшов до п’ятірки найпопулярніших інтернет-ресурсів, якими користуються українці. Як відомо, платіжна система Приват24 залишається найпопулярнішим в Україні інтернет-банкінгом, який налічує понад 9 мільйонів користувачів.

Крім того, ПриватБанк залишається основним кредитором населення України. І одним із пріоритетних завдань банку на 2019 рік стане зниження ставок кредитування для малого та середнього бізнесу.

Нагадаємо, ПриватБанк отримав право на відшкодування збитків через незаконні дії Росії в Криму.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк потрапив у скандал після відмови клієнту повернути грошові кошти через сервіс інтернет-банкінгу Приват24.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ