Today.ua

Зірка серіалу “Папік“ з другої спроби потрапила в “Голос країни“

Дарія Петрожицька, яка яскраво виконала роль головної героїні в серіалі "Папік", блиснула ще одним своїм обдаруванням. Вона розвернула до себе крісло Тіни Кароль на сліпих прослуховуваннях "Голосу України", ставши учасницею вокального шоу.

Для сліпого прослуховування Дарія обрала пісню "Голубка" Vivienne Mort, яка звучить в саундтреку до серіалу з її участю. Пісня доволі складна за вокалом, проте співачка виконала її чисто, з багатою палітрою емоційних відтінків. І, мабуть, лише з поваги до Тіни інші тренери утрималися та не розвернули до співачки своїх крісел.

Однак самого лише факту, що вона потрапила на "Голос", і її обрала Тіна Кароль, дівчині вистачило, щоби тріумфувати на сцені. Адже для неї це була вже друга спроба прорватися на "Голос", перша - закінчилася невдачею.

Тренери, розвернувшись, звичайно ж, упізнали співачку і були приємно здивовані багатогранністю її таланту.

"Я дивлюся серіал "Папік. Він повсякчас у трендах. Але ось я його дивлюся заради цієї усмішки. Ну, дивіться: дівчина як дівчина. Але коли вона посміхається, все довкола розцвітає. Це настільки чарівно", - зробив Дарині вишуканий комплімент Дан Балан.

У коментарях до відео його активно підтримали й глядачі, зауваживши, що посмішка у Петрожицької справді унікальна і може осяяти собою найпохмуріший день.

"Така проста не зарозуміла , весела дівчинка, приємно дивитися", "Чарівна дівчинка, гарна, чарівна, голос заворожує, талантище однозначно!", "Така приємна, простодушна, і голос приголомшливий. Буду за неї вболівати", "Дівчинка чудова ! Тіна її обов'язково розкриє!"- одностайно оцінили співачку коментатори.

"Ось Тіна вміє собі завжди таких перлин набрати в команду", - зазначив за лаштунками ведучий шоу Юрій Горбунов.

При цьому хтось слушно зауважив, що в Україні останнім часом серіали бувають пророчими:

"Ось що цікаво: Зеленський зіграв президента і став президентом. Петрожицька заспівала у талант-шоу, і в реальності відбулося те ж саме. Українські серіали пророчі?"

https://www.youtube.com/watch?time_continue=274&v=bg2xDq1wd_0&feature=emb_logo

Нагадаємо, Дану Балану вдалося на "Голосі країни" спровокувати Тіну Кароль на ревнощі. Зірка приревнувала молдавського спокусника до однієї з конкурсанток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ