Today.ua

Заворотнюк зовсім не хвора: близький друг сім'ї зробив провокативне зізнання

Анастасія Заворотнюк, як і раніше, залишається однією з найбільш обговорюваних особистостей. Про здоров'я "прекрасної няні" за останній рік написано терабайти інформації. Та якщо вникнути у цей весь потік, то виявиться, що відомо не так вже й багато. Причому усі ці відомості уривчасті і не достовірні.

Якщо їх узагальнити, то достовірно можна сказати лише одне: Анастасія Заворотнюк раптово зникла з поля зору публіки наприкінці торішнього літа. Незабаром у Мережу просочилася звістка, що актриса серйозно хвора, і що у неї виявили рак головного мозку. Тоді ж уся осінь пройшла в чутках про лікування та стан здоров'я актриси. В одних джерелах повідомляли, що Анастасії стало легше, в інших писали, що її вже таємно поховали.

Доволі суперечливі відомості про здоров'я "прекрасної няні" надходять і з початку нинішнього року. При цьому сім'я актриси відмовчується і нічого не повідомляє про те, що відбувається із Заворотнюк, а також майже не коментує жодних чуток.

По суті ніяких відомостей про стан здоров'я актриси не вдалося почерпнути і від її дочки Анни, яка більше місяця тому стала проявляти активність в Мережі. На всі питання про стан матері дівчина відповідає розлогим: "Ми молимося".

Втім, останнім часом у Мережу просочилася інформація, що Анастасії все ж стало краще, і вона йде на поправку. Шанувальників актриси ця новина, звичайно, дуже обрадувала, а от хейтери ще більше упевнились у своєму припущенні, що жінка й не була хвора.

Підстави для цього є. Якщо у неї дійсно гліобластома, як неодноразово писали у ЗМІ, то у світовій медицині це захворювання вважається невиліковним. Хоча, звичайно, всі щиро бажають актрисі вилікуватися і бути здоровою.

Припущення тих, хто не вірить, раптово підтвердив приятель чоловіка Анастасії, Петра Чернишова. Він нібито розповів, що між подружжям вийшла велика сварка через зраду дружини. Мовляв у неї був адюльтер із впливовим чеченським бізнесменом. Це сталося раніше, однак Петро Чернишов дізнався про зраду лише в минулому році. Через це виник скандал. І Анастасія нібито "пішла в підпілля", щоб оговтатися після сварки з чоловіком.

Втім, така версія виглядає дуже сильно притягнутою за вуха. Не може бути, що дорослій жінці, загартованій попередніми трьома шлюбами, знадобився майже рік життя, щоб оговтатися після розриву з четвертим чоловіком. Та й жодного розриву, судячи з усього, не було.

Петро Чернишов, як і раніше, зі своєю сім'єю, і кажуть, весь час проводить біля своєї хворої дружини, яка всупереч досвіду світової медицини, усе-таки йде на поправку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ