Today.ua

Заворотнюк не здогадується, що Чернишов готовий усе життя носити Навку на руках

Анастасія Заворотнюк продовжує боротися зі своєю важкою хворобою. Причому рідні "прекрасної няні" вірять, що актриса зможе здолати цю неміч і знову повернеться до нормального життя. Принаймні, її старша дочка Анна ані хвилини не сумнівається в тому, що її мама одужає.

З останніх сил бореться за свою дружину і її чоловік Петро Чернишов. Він буквально перебрався до Анастасії в лікарню, щоб не залишати її наодинці і підтримати Настю в її важкій сутичці зі смертельною хворобою.

Звичайно, Петро Чернишов – із тих чоловіків, яких природа виробляє поштучно, як унікальні "витвори". Його турбота й відданість хворій дружині гідні лише захоплення. Проте й він жива людина, яка також потребує чиєїсь турботи і тепла.

Подейкують, що він знайшов таку віддушину в особі своєї колеги-фігуристки Тетяни Навки. Звичайно, Навка заміжня і можливо там немає ніякого інтиму, однак спорідненість душ, яка часом тримає людей міцніше, ніж будь-який інтим, усе-таки є. Не випадково останні три роки, ще коли з Анастасією Заворотнюк було все добре, Петро Чернишов незмінно отримував перші ролі у льодових виставах Тетяни Навки.

В усіх казках на льоду він був тим самим казковим принцом, який кохав і рятував зачаровану злими чарами красуню-Навку. Вони удвох завжди панували на льоду, розчиняючись у мистецтві і музиці. І, можливо, у взаємній симпатії одне до одного.

На цей рік, незважаючи на карантин і повний морок, що панує в усьому світі, Тетяна Навка вже запланувала нову виставу. І знову, очевидно, в ньому головна чоловіча роль дістанеться чоловікові Анастасії Заворотнюк. Хоча сама Навка поки не відкриває імен головних виконавців.

А ось нову казку вже назвала. Це буде легендарне "Лебедине озеро" – казка, про яку вона мріяла ще зі своєї спортивної кар'єри, зізнається Тетяна Навка.

"Давно я до цього йшла, і тепер це не просто в програмі або шматочок виступу, а ціла вистава - балет на льоду! Звичайно ж, ми як завжди будемо писати свою музику і сценарій, але крім цього вдихнемо трохи сучасності в музику Петра Ілліча Чайковського!" – ділиться фігуристка.

І звичайно ж, рука об руку з нею працюватиме її любий партнер Петро Чернишов. Тетяна Навка анонсує вистави у палаці спорту "Мегаспорт" з 24 грудня 2020 року по 7 січня 2021. Вона вже навіть почала продаж квитків на майбутні вистави.

Подейкують, що ціни на квитки будуть від 900 до 110 рублів. Звичайно, Петро Чернишов дуже потребує цих заробітків, адже йому потрібно лікувати дружину. І судячи з усього, лікування Анастасії Заворотнюк – дуже витратний процес. Тому його зв'язок із колегою буде продовжуватися. Та й навряд чи він обтяжує фігуриста. Тетяна Навка – жінка красива, з такою і замутити не гріх, поки дружина нічого не знає і нічим таким не цікавиться.

Нагадаємо, спадкова провидиця Саона стверджує, що в Анастасії Заворотнюк незабаром справи підуть на лад, а в її чоловікова вже нині є інтим на стороні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ