Today.ua

Заворотнюк готується повернутися на сцену: актриса йде на поправку

Анастасія Заворотнюк впевнено йде на поправку і не виключено, що незабаром зможе приступити до улюбленої роботи. Зараз вона перебуває в ремісії, і рідні актриси дуже сподіваються, що вона перейде у повну ремісію.

Про те, що в актриси Анастасії Заворотнюк виявлена гліобластома (рак) головного мозку, стало відомо восени минулого року. А ще влітку актриса раптово зникла з екранів і перестала грати в театрі. Восени чутки про її стан поповзли один страшніше від іншого. Подейкували, що Анастасії зовсім погано, вона паралізована, і дні її полічені. Трохи згодом взагалі з'явився дикий слух, що Заворотнюк померла, і її таємно поховали. Після нового року про неї теж розповідали усяке. Рідні, тим часом, зберігали мовчання і не видавали ніякої інформації щодо її стану.

Лише нещодавно інформація про те, що вона дійсно хвора, була підтверджена офіційно. Про це повідомив у розмові з президентом РФ Володимиром Путіним директор "Інституту молекулярної біології" Олександр Макаров. Він розповів, що фахівці інституту підібрали для Анастасії експериментальне лікування за допомогою вірусу, здатного вбити ракові клітини. Однак поки від цього лікування відмовилися, тому що Заворотнюк увійшла в ремісію і йде на поправку.

"Настя впевнено йде на поправку, скоро ви її побачите в кіно і на сцені", - повідомляє видання popcake.tv, посилаючись на інформацію від неназваного джерела.

Про те, що "прекрасній няні" стало краще, можуть свідчити і регулярні публікації в Мережі її дочки Анни. Дівчина не розповідає про стан матері, проте не раз вже писала, що вони сподіваються на краще.

Раніше стало відомо, що заради лікування коханої дружини її чоловік Петро Чернишов продав свою елітну квартиру у Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ