Today.ua

Які кімнатні рослини захистять від електромагнітного випромінювання комп'ютера

Вченими давно доведено, що деякі кімнатні рослини захищають людину від шкідливого впливу електромагнітного випромінювання, що виходить від комп'ютерних моніторів. Якщо ви проводите біля цього пристрою більше двох годин в день, обзаведіться квітами, які візьмуть на себе удар.

Кактуси

Фахівці радять встановити біля монітора не один, а одразу кілька кактусів, розташувавши їх в одну лінію. Такий бар'єр захистить вас від шкідливого випромінювання, вихідного від комп'ютера і ноутбука.

Товстянка

Це кімнатна рослина невибаглива у догляді. Товстянка не потребує великої кількості світла, а при цьому притягує фінансові потоки, через що в народі його також називають грошовим деревом. Квітка відображає електромагнітне випромінювання, захищаючи тим самим свого господаря.

Драцена

Пальми різних видів зволожують і очищають повітря, завдяки чому у вашій кімнаті встановиться сприятливий мікроклімат. До речі, драцена, як і грошове дерево, залучає в будинок благополуччя і достаток.

Фікус

Він здатний прикрасити будь-який інтер'єр, а при цьому виконує функцію озонатора. Якщо хочете дихати на повні груди і захиститися від шкідливого впливу комп'ютера обов'язково обзаведіться фікусом.

Хлорофітум

Це кімнатна рослина вважається лідером з вироблення кисню. Фахівці запевняють, що саме підходяще місце для хлорофітума – на робочому столі поряд з комп'ютером або ноутбуком.

Кімнатні рослини бувають не лише корисними, але й небезпечними. Деякі з них провокують алергію. Дізнайтеся, яким рослинам не місце у вашому будинку, якщо ви схильні до цього захворювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ