Today.ua

Печені яблука з незвичайною начинкою: як приготувати смачний і корисний сезонний десерт

Печені яблука - це не лише смачна, але й дуже корисна страва. Ці фрукти можна поєднувати з медом, корицею, горіхами, родзинками, курагою, а також сиром. Якщо ви хочете приготувати справді поживний та смачний десерт, тоді зробіть сирну начинку та наповніть нею яблука. Таку смакоту можна подавати навіть на святковий стіл.

Запечені яблука з сиром

Інгредієнти:

Яблука добре помийте і виріжте серцевину. Головне, не пробити яблуко крізь донизу, інакше начинка виливатиметься.

Родзинки та будь-які сухофрукти за смаком потрібно залити окропом на 5-10 хвилин.

У цей час змішайте сир з ванільним цукром, додайте дрібку кориці, потім туди ж додайте горіхи з дрібно нарізаними сухофруктами.

Викладіть яблука на форму застелену пергаментом, у кожне покладіть начинку і поставте випікати 20-25 хв при температурі 150 градусів.

Десерт вийде соковитим і в міру солодким. Навіть для тих, хто сидить на дієті, раз на тиждень можна побалувати себе такими ласощами.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати сирний пиріг із пісочної крихти з варенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ