Today.ua

Актор серіалу “Свати“ підняв руку на жінку: непроста доля Анатолія Васильєва

Анатолій Васильєв, який втілив у серіалі "Свати" образ добряка професора Юрія Анатолійовича Ковальова, ідеально вписався у свою роль. У реальному житті він багато в чому схожий зі своїм героєм: також розумний, добре вихований і завжди ввічливий з усіма, особливо з жінками.

Васильєв виріс в інтелігентній родині, де авторитет батька, який обіймав відповідальну посаду, був незаперечний. Від матері, яка поховала свою гарну освіту в домашній рутині, хлопець успадкував потяг до мистецтва. Саме мати помітила в синові, який був активним учасником шкільного драмгуртка, акторський талант.

Однак батько і чути не хотів про те, щоби син став актором. Він бачив свого спадкоємця інженером і в майбутньому теж відповідальним працівником. За наполяганням батька Анатолій був змушений вступити в машинобудівний технікум, проте втік звідти після другого курсу і поступив у школу-студію МХАТ.

Там майбутній актор серіалу "Свати" і зустрів свою першу любов, заводну і примітну дівчину Тетяну, яка незабаром стала його дружиною. У 1978 році у них народився син Філіп. Знайомі таємно заздрили красивій акторській парі і злагоді, що панувала в їхній сім'ї. І раптом, коли Філіпу було 4 роки, Тетяна заявила чоловікові, що покохала іншого і йде до нього.

Вражений цією новиною Анатолій не зміг стриматися і навідліг ударив дружину. Він досі не може собі пробачити, що підняв тоді руку на жінку. Однак Тетяна давно пробачила колишнього чоловіка, тому що знає, як він її любив і як довіряв їй. Це була імпульсивна реакція на біль від зради, що раптово відкрилася.

Подружжя розлучилося. У Тетяни Васильєвої життя з другим чоловіком не склалося, і незабаром, народивши від нього дочка, жінка від нього пішла.

А сам Васильєв ще довго не міг повірити жодній жінці. Актор серіалу "Свати" зважився на другий шлюб лише через 9 років після розлучення з першою дружиною. Цей шлюб зі звичайною дівчиною Вірою, не актрисою, виявився більш щасливим. У 1992 році у подружжя народилася дочка Варвара.

Зараз його діти вже дорослі. Із сином від першого шлюбу Філіпом, який подарував батькові трьох онуків, Анатолій Васильєв підтримує тісний зв'язок. Однак про колишню дружину воліє навіть не згадувати. Правда, у 2011 році доля ще раз звела їх разом – на театральній сцені. Вони грали розлучене подружжя, яке ділить сина. Мабуть, Васильєву ця роль вдалася.

Нагадаємо, раніше у Мережі з'явилися відомості, що герой Анатолія Васильєва, якого "поховали" у п'ятому сезоні, в сьомому знову з'явиться , але тільки у спогадах близьких.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ