Today.ua

Лікарі назвали найкращу кашу для тих, хто хоче схуднути

Більшість дієт є виснажливими, тому дівчата шукають для себе такий варіант, при якому і шлунок не буде «виконувати маршів», і зайві кілограми почнуть зникати. Лікарі дали підказку. Таким продуктом вважається кукурудзяна каша.

Вона сповнена вітамінів, а калорій в ній – мінімум. Готувати кукурудзяну кашу краще всього на воді. Цей продукт швидко і надовго вгамовує почуття голоду, тому з'їдати його краще за все на сніданок. У цьому випадку ви не відчуєте потреби в перекусах.

Крім позбавлення від зайвих кілограмів, така їжа приносить організму чималу користь. Каша захищає ясна від пошкоджень, покращує гостроту зору, в силу чого корисна тим, хто багато працює за комп'ютером. Кукурудза сприяє поліпшенню роботи серцево-судинної системи і головного мозку. Крім того, вітаміни А і Е, які містяться у складі цієї каші, зміцнюють волосся і нігті. Клітковина, яка міститься в кукурудзі у великих кількостях, налагоджує процес обміну речовин.

Каша з кукурудзи корисна всім, без винятку: як дорослим, так і дітям. Але і до неї є протипоказання. Лікарі не рекомендують включати її в раціон людям, що страждають виразкою шлунка, в період загострення захворювання.

Нещодавно фахівці назвали ще одну корисну кашу. Вона зміцнює імунітет і насичує організм вітамінами і мікроелементами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ