Today.ua

Багаторазово порушував ПДР: Водій, який убив в Києві двох пішоходів, сам себе підставив в Instagram

Спливли подробиці про особистість водія, який сьогодні, 13 листопада, вранці збив у Києві на зупинці чотирьох людей. Двоє постраждалих в ДТП, жінка 41 року і жінка 60 літ, загинули. Виявляється, 23-річний водій любив поганяти на дорозі і навіть хвалився цим у соцмережі.

В його Instagram є кадри, зняті відеореєстратором його машини. На них видно, що хлопець любив перевищити швидкість і хвалився умінням їздити "шахматкою" на дорозі. Цього разу "шахматки" не було, був просто неконтрольований проїзд через усі смуги. Добірку відеороликів любителя екстремальної їзди опублікував у себе "Київ оперативний".

Нагадаємо, водій, який скоїв смертельний наїзд на людей, працює водієм служби таксі Uber. Близько восьмої ранку він повертався зі зміни додому і, як кажуть, заснув за кермом. На відео з камери вуличного спостереження видно, як його автомобіль виїжджає з ряду, яким він рухався, і повертає праворуч, долаючи майже перпендикулярно руху три смуги. При цьому, очевидно, сам водій ніяк не реагує на те, що відбувається: він не намагається зупинити автомобіль, вирівняти його паралельно вуличному руху. Він реагує на те, що сталося, аж тоді, коли його машина врізається в кіоск, що стоїть на зупинці. Але за мить до цього вона збиває чотирьох людей, які очікують транспорту, двох з них - на смерть.

Нагадаємо, днями в Києві на Богатирській автомобіль, за кермом якого був п'яний водій, вилетів на узбіччя, врізався в стовп і, відлетівши від нього, збив на смерть жінку-поліцейську, яка саме проходила повз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ