Today.ua

В Ужгороді п'яна водійка влаштувала летальну ДТП: загинула 19-річна дівчина

В Ужгороді автомобіль з трьома молодими дівчатами потрапив у ДТП. Аварія трапилася за п'ять хвилин до опівночі на вулиці Собранецькій, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатській області.

Як з'ясувала слідчо-оперативна група, що працювала на місці події, автомобіль Skoda Fabia рухався по Собранецькій в напрямку контрольно-пропускного пункту "Ужгород". В якийсь момент машина втратила керування і, вилетівши на узбіччя, врізалася в дерево.

Від зіткнення одержали травми дві дівчини-пасажирки, які були в машині. Обох потерпілих відправили до лікарні. Одній із них, 22-річній, нічна пригода обійшлася легкими травмами, і після наданої медичної допомоги її відправили додому. Друга пасажирка, 19 років, на жаль, отримала важкі травми, несумісні з життям. Дівчина померла у лікарні.

23-річна водійка, яка була за кермом автомобіля, не отримала жодних травм. Але експертиза показала алкоголь в крові дівчини. Її затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Всі три дівчини - мешканки Ужгорода.

Поліція ретельно розслідує обставини події. Якщо вина водійки в загибелі подруги підтвердиться, вона може отримати від 3 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в страшній ДТП, що трапилася в Запоріжжі, у палаючій машині згоріли заживо три студента-іноземця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ