Today.ua

У наркодилера в Києві вилучили річ, що належить президенту: поліція з'ясовує зв'язок одного з іншим

У Києві, в ході спільної спецоперації прокуратури, ДБР і Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіціі затримали поліцейського з наркотиками, повідомляє прес-служба столичної прокуратури. Затримання стало останнім етапом викриття правоохоронця, який став на слизький шлях. При затриманні підозрюваний чинив опір і намагався позбутися доказів. Однак йому це не вдалося.

Під час обшуку у поліцейського було вилучено велику кількість наркотиків, а також понад тисячу штук боєприпасів і пістолет, який належить ... президенту Януковичу. Про те, що це нагородна зброя четвертого гаранта, свідчить гравірування, зроблене на пістолеті.

Напис говорить, що зброя була подарована "Януковичу В.Ф. від міністра оборони України Кузьмука О.І.". Коли і за яких обставин Януковичу було подаровано це зброя, невідомо. Ще більша загадка - як вона потрапила у власність до поліцейського.

Це належить з'ясувати слідству, як і всі інші "цікаві подробиці" біографії затриманого правоохоронця. Тепер вже напевно - колишнього.

Нагадаємо, вчені дійшли висновку, що легкі наркотики можуть допомогти в боротьбі з коронавірусом . Речовина тетрагідроканнабінол, яка міститься в марихуані, може пом'якшити дію так званого цитокінового шторму, який нерідко призводить до летального результату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ