Today.ua

Актриса Барбара Брильська хвора на рак: що говорять лікарі

Барбара Брильська, що стала широко відомою радянським глядачам завдяки зіграній нею ролі у фільмі "Іронія долі, або з легким паром!", зараз переживає не найкращий період свого життя. У 78-річної зірки виявили онкозахворювання. Актриса не стала афішувати сумну новину, проте чутка про це швидко рознеслася Мережею.

Через це Брильській довелося відповідати на незручні запитання журналістів. Знаменита полька підтвердила, що у неї дійсно рак. Втім, обговорювати будь-які подробиці свого непростого діагнозу актриса не стала. Однак шанувальників своїх обнадіяла: лікарі сподіваються на позитивний результат, але для цього знадобиться час.

Згодом з'явилися чутки, що онкозахворювання у актриси виявили не зараз, а ще кілька років тому. Припускають, що у Барбари Брильської нібито рак язика.

Барбара Брильська дебютувала на радянському екрані та стала улюбленою мільйонами глядачів у кінофільмі Ельдара Рязанова. Потім, у пострадянський період, були ще її роботи в російських кінострічках "Даун Хаус", "Адмірал", "Іронія долі. Продовження".

Нагадаємо, не так давно Барбара Брильська підтвердила інформацію, яку розповідають про Аллу Пугачову. Польська актриса підтвердила, що нібито Пугачова розпоряджається усім російським шоу-бізнесом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ