Today.ua

Трагедія в сім'ї відомої актриси Рязанової: помер єдиний син – актор Данило Перов

Раїса Рязанова, широко відома глядачам на усьому пострадянському просторі завдяки ролі Тосі у стрічці "Москва сльозам не вірить", втратила єдиного сина - актора Данила Перова.

Данило Перов, який встиг здобути любов багатьох шанувальників театрального мистецтва і отримати звання заслуженого артиста Росії, помер у віці 51 року.

Про це повідомила трупа "Співдружність акторів Таганки", в якій грав Перов, на своєму офіційному сайті.

«Раптово помер наш друг, товариш і брат, Заслужений артист Росії Данило Перов. Неможливо усвідомити і прийняти цю втрату, доброго, чуйного та улюбленого всіма нами Данила. Будемо пам'ятати, любити і поминати добрим словом», - йдеться на сайті трупи.

Однак першою про смерть сина Раїси Рязанової повідомила у соцмережі Олена Скороходова. У її повідомленні також вказана причина смерті актора – тромб, що відірвався. Вона висловила співчуття 75-річній матері Данила, яка втратила єдиного сина. Олена також супроводила цю трагічну звістку знімком, на якому Раїса Рязанова зображена поряд зі своїм сином та онуком Андрієм – теж єдиним.

"На фото вона з сином і онуком. Добре, що є онук, але пережити сина – це страшно», - написала Скороходова.

Крім своїх численних театральних ролей, Данила Перов також був відомий широкому глядачеві завдяки яскраво виконаної ролі у фільмі-виставі "Ватага сім вітрів".

Раїса Рязанова рано розлучилася з батьком Данила, однак батьки зробили все для того, щоби хлопчик не відчував, що живе в неповній сім'ї. Він постійно спілкувався зі своїм батьком і ріс в атмосфері любові обох батьків.

В своїй першій ролі Данила знявся, коли йому ще не було року. Раїса Рязанова тоді грала роль головної героїні Каті Морозової в кінострічці "День і все життя", і маленький Данило там зіграв роль її сина.

Далі, в підлітковому віці, була головна роль у фільмі "Хочу, щоб він прийшов", де Данила зіграв роль свого однолітка Вітьки.

У 1992 році, після закінчення школи-студії МХАТ, Данила Перов спочатку грав у театрі "МодернЪ", а потім перейшов у трупу театру "Співдружність акторів Таганки". Його єдиний син Андрій також вирішив піти стопами батька і бабусі Раїси Рязанової, обравши професію актора.

Нагадаємо, інша російська зірка, Жанна Фріске, яка померла у віці 40 років від раку мозку, незадовго до своєї смерті зізналася, що якби знала про майбутню хвороби, то не народжувала б свого сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ