Today.ua

Такою ніколи не бачили: Оля Полякова похвалилася чудовою сукнею

Оля Полякова вийшла в світ в чудовому образі і продемонструвала струнку фігуру в красивому вечірньому вбранні. Коли шанувальники звикли бачити тільки епатажні образи співачки, Полякова вирішила здатися більш ніжною та витонченою. Днями зірка випустила нову відеороботу "Нічна жриця", у якій розкриває всю правду про сучасних королев, які після опівночі перетворюються в нічних жриць і не можуть відірватися від холодильника.

Але в цей раз Оля Полякова вийшла в люди у дуже елегантному вбранні чорно-золотистого кольору. Зірка приміряла шикарне плаття в підлогу і з дуже довгим шлейфом. Скоріше всього, наряд співачки складається з топа і брюк, що переходять у сукню завдяки пишному шлейфу. Співачка вибрала звабливу позу, а сукня повністю підкреслила всі чарівні вигини Олі Полякової.

Фото вийшло навіть з нотками еротичності, варто тільки подивитися на відкриті пухкі губки співачки, а томний погляд так і манить до себе. Крім того, спереду у вбрання дуже ефектне декольте, яке вдало підкреслює всі пишні форми зірки. Також Оля Полякова розповіла, як збирається витратити зароблені в новий рік гроші на корпоративах. Співачка обожнює витрачати всі гроші на свою сім'ю і купує їм все, що потрібно.

Раніше ми повідомляли про те, що Оля Полякова розповіла, що якби раніше погодилася на інтимні пропозиції деяких чоловіків, то зараз би по-іншому могла влаштувати свою кар'єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ