Today.ua

Свідок розповів, як провели першу шлюбну ніч Пугачова і Кіркоров: “Стіни тряслися!“

Алла Пугачова і Філіп Кіркоров, який став четвертим офіційним чоловіком співачки, розписалися 15 березня 1994 року у Санкт-Петербурзі. А передував цьому концерт, який дав Кіркоров в місті на Неві п'ятьма дні раніше, 10 березня. Саме тоді директор концертного залу спантеличила Філіпа несподіваною пропозицією: чому б йому не одружитися з Пугачовою.

Філіп відразу запалився цією ідеєю, і вже через п'ять днів, там-таки, у Пітері, був зареєстрований скороспішний шлюб двох зірок. Про це розповів близький друг Пугачової фотохудожник Ігор Гранковський.

Там же, в РАЦСі, згадує Гранковський, для молодят і їхніх гостей був накритий легенький фуршетний стіл. А після цього всі поїхали в ресторан на Володимирському проспекті. Молодий чоловік Алли Пугачової пробув у ресторані недовго. Прямо звідти він поїхав у концертний зал "Октябрьский" – у нього там була запланована підготовка до концерту, а Філіп відповідально ставився до таких речей.

Зате ввечері, коли свіжоспечений чоловік повернувся, молодята сповна продемонстрували пристрасть, сміючись пригадав Ігор Гранковський. Подружжю віддав під шлюбні розваги свій особняк мер Санкт-Петербурга Анатолій Собчак. І Гранковскому випало ночувати там же, де проходила перша шлюбна ніч Пугачової і Кіркорова.

"Стіни тряслися, я пам'ятаю!" – поділився пікантними подробицями друг сім'ї.

Виходить, що всі плітки, які час від часу спливають у Мережі, щодо інтенсивної "блакиті" Філіпа Кіркорова – не більш ніж фейки. Або, можливо, він таким став уже після шлюбу з Аллою Пугачовою. Адже недарма у недавньому ефірі з Настею Івлєєвою поп-король розповів, що не хотів би повторити те, що проходив у шлюбі з Пугачовою. Тих відносин йому вистачило на все життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ