Today.ua

Доля послала принцу Гаррі ще одне випробування: мама Меган Маркл захотіла поселитися в їхньому домі

З тих пір, як принц Гаррі і Меган Маркл склали з себе королівські повноваження і поїхали з Великобританії, подружжя переслідують випробування. Найсерйознішим з них стала епідемія коронавірусу, через яку вони опинилися в самоізоляції і не змогли знайти собі роботу. А тут на голову принца Гаррі звалилася ще одна біда: мама Меган виявила бажання жити з ними в одному будинку.

І хоча, звичайно, вони знімають великий розкішний дім у Лос-Анджелесі, де місця вистачить усім, проте перспектива жити під одним дахом з тещею, напевно, не дуже радує королівського нащадка. Навіть якщо ти принц, теща все одно залишається грізним суперником, якого побоюються навіть монархи.

Їдучи з Англії , герцоги Сассекські намітили собі багато райдужних планів. Обоє розраховували швидко знайти роботу і жити, не переймаючись лондонській манірністю і королівським етикетом. Однак усе вийшло зовсім не так. У їхні плани втрутилася пандемія коронавіруса, через яку ні він, ні вона не змогли знайти собі роботу.

Зате Меган, відразу після ослаблення карантину, змогла зустрітися зі своєю матір'ю, Дорією Рагланд. Меган завжди з нею була дуже близька. До того ж, мати пообіцяла переїхати в їхній будинок назовсім, щоби завжди бути поруч із онуком і брати участь у його вихованні. Хитрій Меган це, звичайно, на руку. Так у неї будуть розв'язані руки для кінопроб і пошуку роботи.

А ось як почуватиметься Гаррі, невідомо. Втім, кажуть, що у нього з перших днів знайомства склалися хороші стосунки з мамою дружини. І все ж, теща, навіть найкраща, чоловікові - не товариш.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що принц Гаррі одружується вдруге. Чому так сталося, дізнаєтеся з нашої публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ