Today.ua

Лоліта Мілявська хоче позбавити громадянства свого колишнього: “Відповість за фіктивні шлюби“

Співачка Лоліта Мілявська вирішила притягнути до відповідальності свого п'ятого чоловіка, стверджуючи під час шлюборозлучного процесу, що не тільки його шлюб з нею був фіктивним, а й ще один. Дмитро Іванов - під загрозою позбавлення російського паспорта.

13 лютого в Басманному суді почнеться шлюборозлучний процес, в якому братиме участь Лоліта Мілявська та її п'ятий чоловік, фітнес-тренер Дмитро Іванов.

Мілявська вирішила не ділити спільно нажите майно, а доводити, що вісім років її чоловік прожив з нею з умислом. Як пишуть ЗМІ, можливо, це вже другий фіктивний шлюб для Дмитра Іванова, адже, як з'ясував адвокат Сергій Жорін, раніше він був одружений на москвичці, чий вік перевищував вік фітнес-тренера на 21 рік. Той шлюбний союз розпався, як тільки білоруський спортсмен отримав паспорт громадянина РФ. Цією справою вже займається поліція. Заяву від імені Лоліти подав її адвокат.

«Наше звернення розглядають в Управлінні з питань міграції ГУ МВС по Москві. У поліції його прийняли з другого разу: спочатку відмовили - нібито я як третя особа, не маю права подавати заяву про фіктивність чужого шлюбу. Мовляв, робити це повинен ... сам Іванов, уявляєте? Довелося пояснити на 13 аркушах мої права з посиланням на нормативні акти та докласти аргументи фіктивності шлюбу Дмитра Іванова з тією жінкою », - розповів адвокат Сергій Жорин.

За його словами, разом подружжя не проживало та спільного господарства не вело, а у фіктивному шлюбі перебувало сім місяців - з 29 травня 2009 по 12 січня 2010 року.

«22 жовтня, тобто через майже п'ять місяців після укладення шлюбу, Іванов отримав громадянство РФ. А потім,  через 1,5 місяці, подав заяву про розірвання шлюбу. Все це викликає цілком певні підозри. Сподіваюся, що правоохоронні органи дадуть цьому правову оцінку », - резюмував юрист.

Як з'ясувалося, фітнес-тренер спочатку заперечував, що Лоліта або інша жінка - це «фіктивний шлюб». Але пару тижнів тому на ток-шоу «Зірки зійшлися» все-таки хоча б визнав попередній союз, заявивши, що відносини тривали два роки. Колишня дружина Іванова померла кілька років тому, але її родичі пояснили ЗМІ, що шлюб з тренером був «дружньою допомогою хорошій людині».

Тепер, якщо фіктивність буде доведена, Іванов залишиться без російського громадянства. А якщо і шлюб з Лолітою слідом визнають таким же «липовим», то Іванов втратить і ізраїльський паспорт, який, пишуть медіа, йому допомогла отримати Мілявська.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що Лоліта Мілявська пішла на сміливий крок із зовнішністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ