Today.ua

Анна Сєдокова розповіла, чому “Віа Гра“ приречена: “У Кості вже не стоїть...“

Анна Сєдокова вже давно й успішно просуває свою сольну співочу кар'єру. Проте, багато шанувальників досі згадують її, насамперед, як колишню "віагрівку". І це, попри те, що співачка була в складі жіночого тріо лише два роки. Однак, вона входила до того самого "золотого складу" групи, який був шалено популярний у шанувальників. Про своє перебування у цьому легендарному жіночому тріо Анна Сєдокова розповіла у прямому ефірі з Олею Поляковою.

Зірка розповіла, що у "Віагрі" навіть не йшлося про якусь дружбу між дівчатами. Ні, звичайно ніхто не впивався в очі одне одному, проте відносини будувалися так, що дівчата змушені були повсякчас змагатися одна з одною, доводячи продюсеру, хто з них крутіше.

Цей дух нездорової боротьбі нав'язував усім саме продюсер Костянтин Меладзе. Взагалі, на думку Анни Сєдокової, Меладзе – майстерний маніпулятор, і йому було на руку, щоб в їхньому маленькому жіночому колективі панував саме таке завуальоване суперництво.

"Костя Меладзе весь час жорстко маніпулював нами не як артистками, а як жінками", - згадує Ганна.

Відносини були побудовані так, що дівчата повинні були щодня змагатися одна з одною за статус "улюбленої музи". І він зумів прищепити їм ці відносини так міцно, що й тепер, через роки, вони мило посміхаються одна одній при зустрічі, однак насправді, глибоко одна одну не люблять.

Однак завдяки таким маніпуляція продюсеру завжди вдавалося тримати дівчат у формі, не даючи їм розслаблятися професійно. Та як тільки Меладзе став втрачати до "віагрівок" чоловічий інтерес, так відразу й стала падати планка популярності групи.

"Мені здається, у Кості більше не стоїть на усю цю справу. А як тільки починає трохи вставати, йому відразу яєчка затискають і кажуть: "Секундочку! Куди ви дивитеся?", - висловила свої міркування Анна.

Співачка вважає, що таке чоловіче охолодження до "Віа Гри" у Меладзе почалося після того, як він одружився з Вірою Брежнєвої, яка також була в групі і знала про звичаї, які там панують, не з чуток.

Отже, Сєдокова натякнула, що Брежнєва виявилася більш майстерним маніпулятором, ніж сам Меладзе. Це і дозволяє сексапільній білявці вже тривалий час утримувати продюсера біля себе.

Нагадаємо, Анна Сєдокова відверто розповіла про те, що вона в 12 років піддалася сексуальному насильству, і що ґвалтівники обов'язково мають бути покарані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ