Today.ua

Рецепт з багета в духовці: закуска на кожен день і для дружнього застілля

Останнім часом закуски, що готуються нашвидкуруч з хлібобулочних виробів, стали неймовірно популярними. Вони – ситны, соковиті і оригінальні. Пропонуємо вам рецепт закуски з багета, яка підходить для сніданку і дружнього застілля

В якості начинки можна використовувати самі різні продукти. В даному випадку – це філе курки і печериці. Але ви можете вибрати бекон, сосиски, шинку і навіть деякі сорти риби, головне, вміти правильно поєднувати інгредієнти в своєму рецепті.

Необхідні продукти

Приготування

Курячу грудку, гриби і цибулю наріжте дрібними шматочками і обсмажте в оливковій олії до готовності. Додайте сметану, поперчіть і посоліть і доведіть до кипіння на повільному вогні. Довго варити суміш не потрібно.

Багети розріжте уздовж і видалити м'якуш, який можна перетворити на сухарі. Отримані «човники» заповніть начинкою і відправте їх у духовку, уклавши на деко, застелене пергаментом. Запікайте протягом 20-ти хвилин при температурі 200 градусів.

Перед подачею посипте закуску тертим сиром, прикрасити оливками, помідорами і зеленню. Зверніть увагу: наш рецепт передбачає прояв фантазії, тому можете сміливо експериментувати не тільки з багетом, але й іншим хлібом.

А хочете в якості закуски приготувати пиріг з капустою і сардинами? Ознайомтеся з рецептом страви для всієї родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ