Останнім часом закуски, що готуються нашвидкуруч з хлібобулочних виробів, стали неймовірно популярними. Вони – ситны, соковиті і оригінальні. Пропонуємо вам рецепт закуски з багета, яка підходить для сніданку і дружнього застілля
В якості начинки можна використовувати самі різні продукти. В даному випадку – це філе курки і печериці. Але ви можете вибрати бекон, сосиски, шинку і навіть деякі сорти риби, головне, вміти правильно поєднувати інгредієнти в своєму рецепті.
Необхідні продукти
- Батон багет – 2 штуки;
- одна куряча грудка середнього розміру;
- печериці – 200 грамів;
- помідори – 3 штуки;
- цибулина – 1 штука;
- сметана – 250 грамів;
- зелень, оливки, тертий сир, сіль і перець – за смаком.
Приготування
Курячу грудку, гриби і цибулю наріжте дрібними шматочками і обсмажте в оливковій олії до готовності. Додайте сметану, поперчіть і посоліть і доведіть до кипіння на повільному вогні. Довго варити суміш не потрібно.
Багети розріжте уздовж і видалити м'якуш, який можна перетворити на сухарі. Отримані «човники» заповніть начинкою і відправте їх у духовку, уклавши на деко, застелене пергаментом. Запікайте протягом 20-ти хвилин при температурі 200 градусів.
Перед подачею посипте закуску тертим сиром, прикрасити оливками, помідорами і зеленню. Зверніть увагу: наш рецепт передбачає прояв фантазії, тому можете сміливо експериментувати не тільки з багетом, але й іншим хлібом.
А хочете в якості закуски приготувати пиріг з капустою і сардинами? Ознайомтеся з рецептом страви для всієї родини.