Today.ua

Розповів про сварки: що відбувається між Винником та його коханою на карантині

Олег Винник і його особисте життя, мабуть, не менш цікаві шанувальникам, ніж творчість артиста. Вони з непідробним інтересом ловлять кожну новину про улюбленого співака, намагаючись зазирнути за лаштунки особистого життя зірки.

До недавніх пір про особисте життя Винника майже нічого не було відомо. Якщо не рахувати деяких штрихів його біографії, які є у всіх відкритих джерелах. Однак шанувальникам, а особливо, шанувальницям солодкоголосого співака давно не давало спокою питання, з ким живе Винник. Адже ця сфера його життя була ретельно прихована від широкої публіки.

І лише кілька місяців тому відкрилися деякі подробиці його особистого життя. Виявляється, в Олега Винника вже давно існують романтичні відносини з його бек-вокалісткою Таюне. Інформація про Таюне, ймовірно, була розсекречена лише тому, що сам співак цього захотів.

Бо, як стало відомо трохи згодом, з цією дівчиною його пов'язують вже доволі тривалі стосунки. На початку нинішнього року Олег відпустив Таюне у "вільне плавання", вона обрала сольну співочу кар'єру. Однак це не завадило закоханим зберегти свої відносини, і зараз вони разом проводять карантин.

Тому нічого дивного, що журналісти одного зі ЗМІ поцікавилися в Олега, як їм із коханою вдається уживатися під час карантину в режимі 24/7.

"Щоб легко було перебувати одне з одним добу безперервно, потрібно ставитися до своєї половинки, як до самого себе, бути з нею одним цілим. Випробування потрібно проходити удвох", - відповів Олег Винник.

Судячи з того, що в пресу не просочувалося ніяких новин про розбірки і різанину в домі Винника, вони з коханою жінкою проходять це випробування з честю.

Навіть більше, співак упевнений, що проблеми повинні зближувати двох істинно люблячих людей. А почуття, яке руйнується при першому ж випробуванні, можна назвати чим завгодно, тільки не любов'ю.

"Бути посвареним із коханою людиною — те саме, що посваритися з самим собою", - підсумував співак.

Нагадаємо, Олег Винник убив своїх фанатів наповал, віртуозно виконавши пісню "Шлепки" з репертуару Олі Полякової. Такого віртуозного хуліганства шанувальники не очікували навіть від нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ