Today.ua

Пишногруда Надія Мейхер розповіла, чого домагався від неї Меладзе

Надія Мейхер-Грановська, яка сяяла у першому "призові" легендарної української групи "ВІА Гра", стала гостею програми "Слава+". Колишня "віагрівка" розповіла, зокрема, про свою роботу у складі групи, а також про стосунки з продюсером Костянтином Меладзе і про те, чому їхні шляхи остаточно розійшлися.

Надія прийшла до складу "ВІА Гри" одночасно з Альоною Вінницькою. Спочатку для дівчини з провінційного міста все було цікаво та ново, - каже співачка. Однак згодом вона зрозуміла, що продюсер не зацікавлений у творчому розвитку дівчат. Для нього вони були лише вдалим проектом, на якому можна було заробити непогані гроші.

Надія була "чорненькою" з "ВІА Гри" – сексапільної брюнеткою, яка завдяки пишному бюсту була центром тяжіння у жіночому вокальному тріо. Меладзе по-хазяйськи розпоряджався дівчатами. Навіть прізвище "Грановська" вона взяла з його подачі – для кращого звучання.

При цьому ніякого контракту з Костянтином Меладзе у неї не було. Було взаємна довіра, яка тримає людей разом краще за будь-які папірці. Надія Мейхер-Грановська ненадовго покидала групу через дві свої вагітності. Потім знову поверталася. Так, із перервами, тривало понад 10 років . Тільки в 2011 вона, нарешті, остаточно вирішила, що пора починати будувати сольну кар'єру. Меладзе не хотів її відпускати, він хотів, щоби Надія залишилася. За стільки років Грановська стала секс-символом жіночого тріо, стрижнем, навколо якого формувалися нові склади. Однак вона пішла і не шкодує.

Зараз Надія Мейхер-Грановська зовсім відійшла від колишнього сценічного амплуа. Вона присвятила себе академічному вокалу, а також пробує себе у ролі продюсера. Співачка досі підтримує дружні стосунки з двома іншими колишніми "виагрівками" – Світланою Лободою та Альбіною Джанабаєвою.

Нагадаємо, 37-річна Надія Мейхер-Грановська поділилася з шанувальниками своїми фото без макіяжу. Не всі впізнали в ній гламурну красуню з "ВІА Гри", однак усі визнали, що артистка володіє неабиякими природними даними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ