Today.ua

Птахи перелітні: принц Гаррі і Меган Маркл повертаються в Британію

Принц Гаррі і Меган Маркл, після майже піврічних поневірянь, повертаються на батьківщину Гаррі, у Великобританію. За цей час вони пробували осісти на різних континентах і в різних країнах. Однак поки у знаменитої пари не складається ні з роботою, ні з проживанням.

Спочатку вони планували осісти в Канаді. Але згодом подружжю чи то суворий канадський клімат не підійшов, чи то не припала до смаку сама країна кленового листа, однак вони перебралися ближче до тепла і сонця, у Лос-Анджелес.

Втім і рідне місто Меган, всупереч їхнім очікуванням, зустріло подружжя не теплим піском узбережжя і спекотними обіймами Голлівуду, а холодною відчуженістю карантину. Таким чином, замість очікуваної роботи, їм довелося разом з усіма піти в самоізоляцію.

Водночас, подружжя, яке не має ані центру власного доходу, зняло в Лос-Анджелесі розкішний особняк з прислугою і великим штатом охорони. Звичайно, усе це потрібно було утримувати на якісь гроші, адже британська королівська скарбниця їх тепер не фінансує. Подружжя відмовилося від королівських привілеїв і вирішило жити, як усі люди.

Але поки життя, як у всіх, у них не складається. Подружжю допомагає матеріально батько Гаррі, принц Чарльз. Проте і в нього доходи не бездонні, і, мабуть, життя в Лос-Анджелесі виявилося безробітному королівському нащадкові та його дружині не по кишені. Подейкують, через невизначеність і фінансові проблеми у подружжя почалися сварки. Можливо, через це герцог і герцогиня Сассекські вирішили поки повернутися у стару добру Англію і пожити у своєму котеджі у Віндзорі.

А тут ще недавно пройшов слух, що в Лос-Анджелесі надумала до них переселитися мама Меган, щоби бути поближче до онука. Можливо і це зіграло не останню роль у тому, що Гаррі вирішив рятуватися з втечею. Жити під одним дахом з тещею, навіть якщо цей дах просторий, нікому не хочеться.

Видання lifeandstylemag повідомляє, що вони мають намір пробути на батьківщині Гаррі близько двох місяців. Куди попрямують "перелітні птахи" потому, невідомо. Подейкували про те, що Гаррі мріяв осісти в Африці. Однак на Чорному континенті епідемія коронавірусу як раз лише входить у силу, і відправлятися туди зараз, та ще й із маленькою дитиною, було б верхом нерозсудливості.

Отже, принц Гаррі і Меган Маркл, які зреклися королевских привілеїв, повертаються в Англію. Тут уже впору вінценосній бабусі, взявши руки в боки, заявити: "А я ж говорила!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ