Today.ua

Полякова захворіла на коронавірус: несподіване зізнання співачки

Оля Полякова та її молодша дочка Аліса, виявляється, вже перехворіли на коронавірус. Таке несподіване зізнання зробила співачка під час прямого ефіру, який вона провела з журналістом Дмитром Гордоном.

Цього разу журналіст і співачка виступили у незвичних для себе амплуа. Полякова брала інтерв'ю у Гордона. Говорили про все потроху: про дітей, заробітки, кризу. І, звичайно ж, не могли не зачепити питання про пандемію коронавіруса.

"Якщо все одно нас чекає цей вірус, так може дійсно нехай усі перехворіють і виживуть найсильніші?", - звернулася Полякова до Гордона.

"Ти пропонуєш нам перехворіти?" – з усмішкою запитав Гордон.

"Чесно. Я вже перехворіла", - убила Оля Полякова своїм зізнанням наповал.

Виявляється, це відбулося в січні, коли Полякова з дітьми була в Маямі. Спочатку захворіла молодша дочка, 8-річна Аліса.

"41 градус температура була. Я такої температури не бачила ніколи в житті. У мене був просто шок", - пригадує свій стан співачка.

Через якийсь час після дочки занедужала і вона. Каже, обидві вони дуже тяжко хворіли. Обох катував надривний кашель, і обидві ледве врятувалися антибіотиками. Полякова каже, що ніколи до цього нічого подібного у неї не було.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5dFc10jQtls&feature=emb_logo

Оля Полякова при цьому не повідомила, чи робили їм тест на коронавірус. Проте згодом у прес-службі співачки сказали, що достовірних даних про те, чи був це коронавірус, немає. Але симптоми були дуже схожі з тим, що спостерігається у хворих на COVID-19.

До речі, під час ефіру Оля Полякова журилася, що заробітків зараз немає, і гроші невблаганно закінчуються. При цьому співачці вже вдалося знайти собі заробіток і під час карантину. Вона створила сервіс платних привітань онлайн від Олі Полякової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ