Корисні тости з авокадо та яйцем: рецепт смачного та поживного сніданку за 5 хвилин

Автор: Лобанова Єлизавета

Здоровий сніданок – це той, що містить максимальну кількість поживних речовин для організму. Перший прийом їжі має бути корисним, і оскільки часу на приготування складних страв зранку немає, отже, потрібно вибирати щось просте. Відмінним рішенням може стати тост з авокадо і яйцем.

Корисні тости з авокадо та яйцем: рецепт смачного та поживного сніданку за 5 хвилин - today.ua

Сніданок з авокадо та яйцем

На 4 авокадо-тоста вам знадобиться:

  • авокадо великий – 1 штука;
  • яйця – 4 штуки;
  • цільнозерновий тост - 4 скибочки.

Корисні тости з авокадо та яйцем: рецепт смачного та поживного сніданку за 5 хвилин

Хліб ви можете вибирати звичайно ж будь-який, але краще брати цільнозернові сорти, якщо ми говоримо про корисний сніданок, а не лише смачний.

Популярні зараз

В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Зніміть з авокадо шкірку. Для цього розріжте його вздовж і закрутіть в різні сторони. Вийміть кісточку ложкою і дістаньте м'якоть плода.

Наріжте м'якоть авокадо тонкими смужками або можна подрібнити ножем прямо в кашку.

Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям і розбийте яйця, як на яєчню, тільки олію на сковороду не наливайте.

Підсмажте хліб. Можна це зробити як на сковороді (без олії), так і в тостері.

Потім викладіть на тарілку хліб, зверху на нього скибочки авокадо і по центру - по яйцю. Зверху яйця посоліть, поперчіть за смаком.

Можна зробити яйця-пашот. Розбийте яйця в каструлю з киплячою водою і варіть кілька хвилин. Білок затвердіє, а жовток усередині буде рідкий.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Тости з авокадо готові! Насолоджуйтесь цим легким сніданком та гарного вам дня!

Раніше повідомлялося, якими недорогими продуктами можна замінити авокадо у стравах.

Головне