Чому рекомендується готувати майонез вдома: магазинний продукт смертельно небезпечний

Автор: Іванова Олена

Майонез завоював репутацію найпопулярнішого соусу в багатьох країнах світу. Ми, не замислюючись, включаємо його в своє щоденне меню: страви з ним стають смачніше. З цим мало хто стане сперечатися, але лікарі попереджають: майонез смертельно небезпечний для людини.

Чому рекомендується готувати майонез вдома: магазинний продукт смертельно небезпечний - today.ua

Крім калорій, які моментально перетворюються в складки на боках і стегнах, в майонезі присутні насичені жири, вкрай шкідливі для здоров'я. З цієї причини прихильники здорового способу життя відмовилися від цього смачного соусу.

Ми часто заправляємо овочеві салати саме майонезом, вважаючи, що невелика порція цього продукту анітрохи не зашкодить. Фахівці дотримуються іншої думки. Навіть у чайній ложці майонезу міститься величезна кількість калорій і шкідливих речовин. Таким чином, всі корисні властивості овочів зводяться нанівець.

Чому рекомендується готувати майонез вдома: магазинний продукт смертельно небезпечний

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Якщо ви вважаєте, що магазинний майонез з низьким вмістом жиру менш шкідливий, то ви помиляєтеся. Для посилення смаку в нього додають цукор або крохмаль, що ще небезпечніше для організму.

Якщо вам дуже важко повністю відмовитися від майонезу, візьміть собі за правило готувати цей соус вдома. Але і в цьому разі необхідно дотримуватися обережності: такий продукт здатний зберігатися зовсім недовго.

Головне