Today.ua

Перемогти глибокі зморшки допоможуть маски: рецепти натуральних засобів для обличчя

Процес старіння не можна зупинити, як би ми не старалися, але його можна уповільнити. І в цьому допоможуть маски, приготовані вдома з натуральних інгредієнтів. Поділимося рецептами.

Хлібна маска

Це засіб відмінно бореться з глибокими зморшками під очима. Вам знадобляться м'якуш білого хліба і вершкове масло. Змішайте ці інгредієнти до отримання однорідної маси і нанесіть на область навколо очей. Через 30 хвилин змийте водою. Виконуйте процедуру двічі на тиждень.

Маска від зморшок на лобі

У боротьбі з цими глибокими складками вам допоможуть живі дріжджі, в яких міститься вітамін В у великих кількостях. З'єднайте розім'яті дріжджі з молоком і нанесіть масу на лоб. Тримаєте 20 хвилин і змити теплою водою. Повторюйте процедуру двічі на тиждень.

Маска для обличчя

Змішайте в рівних пропорціях ефірні масла зародків пшениці, жожоба і авокадо. Додайте туди три краплі олії рожевого дерева і лаванди. Наносьте суміш на обличчя перед сном на 20 хвилин. Змивайте теплою водою.

Приготувати маску від зморшок можна лише з двох інгредієнтів: це – кава і масло мигдалю. Дізнайтеся рецепт з нашої публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ