Today.ua

Мисливці і завойовники: вчені розповіли, яка група крові у найбільш агресивних чоловіків

Група крові має величезний вплив на характер людини. Якщо раніше в цьому ще виникали сумніви, то зараз, завдяки зібраній статистиці, це вже очевидно. Характер людини та її схильності багато в чому залежні від того, якою групою крові вона володіє. Зокрема, вчені визначили, яка група найчастіше супроводжує прояви чоловічої агресії.

Виявилося, що це перша група. Саме чоловіки, які мають першу групу крові, поводяться агресивніше, ніж інші представники їхніьої статі.

Це доволі просто можна пояснити з точки зору розвитку людської раси на землі. Саме перша група вважається найдавнішою. Всі інші – відбрунькувалися від неї в процесі еволюції людства і його розселення по різних материках.

На світанку людства чоловікам доводилося бути головними добувачами, вони забезпечували плем'я їжею. Тобто всі чоловіки племені були мисливцями і завойовниками нових земель. Природно, що така роль, відведена їм природою, вимагала від них агресії. Адже мирно налаштована людина навряд чи піде позбавляти життя мамонта або, того гірше, вбивати сусіднє плем'я, в якого печера просторіша, і звіра в лісі водиться більше. Загалом, усе це вимагало від чоловіків агресії, яка тепер передається разом із кров'ю нащадкам давніх мисливців і завойовників.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, з якою групою крові народжуються найбільш пристрасні коханці. Не повірите – все з тією ж першою групою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ