Today.ua

Серіал “Свати“ покинув ще один головний герой

Анатолій Васильєв, який зіграв у серіалі "Свати" Юрія Ковальова, вже давно перестав зніматися у відомому серіалі. В інтернеті з'являлася інформація, що таке рішення народного улюбленця пов'язане з конфліктом, що виник у нього з колегою по знімальному майданчику – Федором Добронравовим. Сценаристам довелося повністю переписати сценарій і вбити героя. У серіалі Ковальов помер від інфаркту.

І тільки зараз Анатолій Васильєв відкрив правду, чому залишив одну з головних ролей в серіалі "Свати". Все сталося не через постійні перепалки з Федором Добронравовим, а в першу чергу йому захотілося піти тому, що серіал віджив своє і перестав бути цікавим. Так сталося з вини нового режисера Андрія Яковлєва, який прийшов на зміну Юрію Морозову.

"Я пішов тому, що ми вже не мали права як улюблені народом персонажі по-справжньому покращувати і робити з серіалу кіно, – поділився своїми переживаннями Анатолій Васильєв, який зіграв одну з головних ролей в серіалі "Свати".

До речі, зовсім скоро розпочнуться зйомки нового сезону "Сватів". Глядачі будуть приємно здивовані, так як в улюбленій стрічці знову настають зміни. Акторський склад поповниться, а фанати серіалу побачать молодих Будько і історію їхнього знайомства та кохання.

Раніше ми повідомляли про те, що Анна Кошмал задіяна зараз і в інших проектах. Молода мама розповіла, як встигає виступати в театрі, зніматися в серіалах і бачитися зі своїм синочком.

Крім того, дівчатка-актриси, які зіграли головні ролі в попередніх сезонах серіалу "Свати", непомітно для глядачів виросли, і тепер грають в кіно вже дорослих героїнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ