Today.ua

Насті Каменських сьогодні – 33: Потап зворушив своїм привітанням усю Мережу

Настя Каменських сьогодні святкує 33-річчя. Хоча у зірки святкова дата випала на період карантину, співачка вже одержала багато вітань від своїх шанувальників. Одним із перших привітав Настю в своєму Instagram її найбільш відданий шанувальник і цінитель – Олексій Потапенко.

Потап присвятив улюбленій дружині зворушливий вірш, в якому висловив свої трепетні почуття до дружини.

"Я люблю тебе легкою, що йде  уздовж пляжу, по кромці води , італійські пісні співає і вдихає запах весни, я на все життя тобою зачарований і обласканий твоєю красою, світанок кожного дня мені дарований, щоб знову насолоджуватися тобою . Якщо ви зустрінете чоловіка , що закоханий буде так само як я , передайте йому, що щасливішого за мене не зустрічали ніколи, розкажіть йому, що тепер ви точно зрозуміли сенс цих слів, що розносить уздовж пляжу за вітром , це Льошина до Насті ЛЮБОВ!

Я люблю тебе, моє жабеня, ти робиш мене щасливою, ти моя муза, спасибі тобі!", - написав дружині закоханий Потап.

До свого привітання він прикріпив фото щасливої усміхненої Насті, що крокує  піщаним пляжем. Цей знімок був зроблений під час їхнього спільного зимового відпочинку у Мексиці.

https://www.instagram.com/p/B_wOqJJB_l8/

Звичайно, таке привітання не пройшло повз очі численних шанувальників зоряної пари. Від прочитаного багато підписників розчулилися, назвавши Олексія "найзакоханішим ведмедем". Багато жінок також пишуть, що в природі мало чоловіків, які можуть так красиво любити. Тим приємніше, що люди знайшли одне одного і так безмежно щасливі разом.

"Як зворушливо ?♥️?, "Як же гарно написав ????", "З іменинницею Льоша!", "Боже мій??? Поставте йому хто-небудь пам'ятник, як найзакоханішому ведмедю??...", "Як же гарно! Будьте завжди щасливі разом", "Ой, ну вас в баню, до сліз довели ?? Настуню, з днем народження, любимо тебе, малятко?", "Хіба може чоловік таааак красиво любити?!!!❤️❤️❤️ з днем народження , Муза!!!!!?", - розтанули від розчулення шанувальники Насті і Потапа.

Нагадаємо, Настя Каменських нещодавно поділилася в Мережі зі своїми прихильницями, як їй вдається приборкувати норовливого Потапа. Головне – кохати, чути і поважати одне одного, вважає зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ